Cliënt Ervaringen

referenties-amezo

Cliënt Ervaringen

Hieronder zijn een aantal klant ervaringen te vinden van cliënten van A-MeZo.

Ik loop al vanaf 2004 bij zorginstellingen en mijn problematiek is best wel groot. Ik heb veel stoornissen en stemmingswisselingen. Ik heb veel begeleiders gehad maar helaas weinig tot geen deden hun werk waar ze voor werden betaald. Ik heb het gevoel dat ik al die jaren alles alleen heb moeten doen en dat ik in de steek ben gelaten door de instanties die geld verdienen over de zieke mensen. Tot ik in mei 2018 Anna Bonder op mijn pad kwam.

Zij vertelde hoe zij werkte en ik heb haar verteld wat ik verlang van een begeleidster. We hebben het geprobeerd en het sloeg aan, want Anna luistert naar haar cliënten en doet wat cliënten nodig hebben. Ik weet dat ik geen makkelijke cliënt ben vanwege mijn problematiek, maar zij is een sterke, betrouwbare vrouw. Zij is open, eerlijk, zorgzaam en steunend.

Ik kan, nadat zij mij nu 12 maanden begeleidt, wel zeggen dat ik stappen in de goede richting heb gezet dankzij haar steun en zorg. Ik kom sneller uit mijn stemmingswisseling. Normaal gesproken heb ik daar een paar weken voor nodig, maar met de steun van Anna is dat binnen een week verholpen, zodat ik weer normaal op mijn niveau kan functioneren. Dat is een ander in de 16 jaar tijd van begeleiding nog niet eerder gelukt.

Zij luistert, geeft haar eerlijke mening en geeft adviezen wat je kunt doen. Zij laat je niet in de steek,  neemt haar werk serieus en ze maakt het ook luchtig. Met andere woorden: een grapje op zijn tijd, een beetje humor of zelfspot, maar zij geeft je vooral veel zelfvertrouwen en gaat geen uitdaging uit de weg. Zij pakt alles aan wat zij kan doen en zal je nooit in de steek laten.

Ik hoop en ik wens dat er meerdere begeleiders of begeleidsters zijn die haar voorbeeld kunnen overnemen!

Paulandras uit Stadskanaal
"Zij pakt alles aan wat zij kan doen en zal je nooit in de steek laten."
Paulandras
Stadskanaal
"Wij willen geen andere hulp meer. We zijn tevreden!"
Peter en Jolanda
Oude Pekela

Wij zijn Peter en Jolanda en we zijn via een client bij A-MeZo gekomen omdat onze vorige hulp totaal niks voor ons deed. A-MeZo doet genoeg voor ons en ze zijn goeie hulpen we zijn trots op de hulpen van A-MeZo.

Doen doen erg hun best en helpen ons overal mee.
Wij willen geen andere hulp meer. We zijn tevreden!

Peter en Jolanda uit Oude Pekela

A-MeZo helpt mij met het stukje overzicht dat ik zelf mis.

Zo helpen ze mij met het ordenen van mijn post en e-mail, en ook een stukje huishouding en planning wat mij zelf niet lukt. En er is natuurlijk ook altijd tijd om een babbel te hebben en mijn hartje te luchten over de zaken die mij doordeweeks bezig houden. 
 
De medewerkers van A-MeZo die ik ontmoet heb ondersteunen elkaar om mij optimaal te kunnen helpen en zijn vriendelijk en beleefd, open-minded en begripvol.  Ik krijg het gevoel dat ze mij zien en horen en altijd klaar staan in geval van nood. 
 
Bedankt A-MeZo, voor de vriendelijke begeleiding en goede zorgen.

Sven uit Groningen
"Ik krijg het gevoel dat ze mij zien en horen en altijd klaar staan in geval van nood. "
Sven
Groningen
Scroll Up